94003_1.jpg
Windows 8.1 -NL- 32 bits

Product Microsoft 1x Windows 8 32bit DVD OEM (NL) Licentie en media - 1 PC - DVD - 32-bit - Nederlands Het Startscherm, persoonlijk & leuk Elke tegel op het Startscherm van Windows 8 is gekoppeld...

€ 114,95
Prijs per per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Product
Microsoft 1x Windows 8 32bit DVD OEM (NL)
Licentie en media - 1 PC - DVD - 32-bit - Nederlands
Het Startscherm, persoonlijk & leuk
Elke tegel op het Startscherm van Windows 8 is gekoppeld aan een persoon, app, website, map, afspeellijst of wat jij verder belangrijk vindt. Er is geen maximum aan het aantal tegels en je kunt ze neerzetten waar je wilt. Statische pictogrammen maken plaats voor dynamische tegels: ze komen tot leven met activiteiten en het laatste nieuws. Sociale updates, het weerbericht, tweets, noem maar op. Bekijk ze in één oogopslag, zonder de app te openen.
Deel direct wat je ziet
Je foto's, websites, dat leuke filmpje: zo'n beetje alles wat je bekijkt, kun je delen met anderen. Direct. Zo hoef je niet te stoppen met wat je aan het doen bent. Kopieer wat je wilt delen, open eenvoudig een andere app en plak het erin. Veeg naar rechts en gebruik de charm Delen om het per e-mail te versturen of op Facebook te posten.
Hard werken, lekker spelen
Bekijk een film, lees de laatste roddels en werk snel je to-do lijst af. Ga met één enkele veegbeweging van je verslag naar je favoriete game op een volledig scherm, óf zet ze naast elkaar vast zodat je kunt multitasken. Blader door je bestanden, zoek direct vanuit elke app en start je vertrouwde programma's - wat je ook doet, het gaat sneller dan ooit.
Het vertrouwde bureaublad
De bureaubladweergave waaraan je gewend bent - inclusief vertrouwde bestandsstructuur en wijze van navigeren - is er nog steeds en is zelfs beter dan voorheen. En zaken als Configuratiescherm en Taakbeheer zijn sneller en makkelijker te vinden en te gebruiken.
Automatische verbinding
Ingebouwde mobiele breedbandfuncties in Windows ondersteunen 3G en 4G. Onderweg maakt je pc automatisch verbinding met beschikbare WiFi-hotspots. Zo ben je voortdurend verbonden zonder er iets voor te hoeven doen en kun je altijd werken of contact maken.
Download de apps die bij jou passen in de Windows Store
Windows 8 geeft je toegang tot de Windows Store, waar je een ruime keuze aan apps voor je pc vindt. Tik of klik op de Store-tegel en start je ontdekkingsreis. Filter op zaken als prijs of beoordeling. De meeste apps zijn gratis. Andere kun je eerst uitproberen voordat je ze koopt. Dus kijk eens rond en download wat je wilt. Hoe meer apps je hebt, des te meer je kunt doen.
Apps werken samen Waar je vroeger meerdere programma's voor nodig had, doe je nu in één soepele handeling. Gebruik de app Foto's om al je foto's van Facebook en Flickr te bekijken en te uploaden naar je blog of via e-mail te versturen naar vrienden - zonder de app te hoeven verlaten. Apps in Windows 8 zijn eenvoudig te gebruiken. Elke app wordt op dezelfde manier bestuurd. Veeg vanaf de onderrand naar boven (of klik met de rechtermuisknop) en je ziet alle apps. Ook zoeken gaat in iedere app hetzelfde - zoek items in de app, op je pc of op het web met de charm Zoeken.