31638_1.jpg
HDD stand alone duplicator USB3.0 - Startech

Als hdd duplicator In Duplicator Mode wordt een 1 op 1 kopie gecreëerd. Inclusief partities, boot-sector informatie en uiteraard alle data. In een snelheid van 72MB per seconde. Als hdd dockings...

€ 89,95
Prijs per per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Als hdd duplicator
In Duplicator Mode wordt een 1 op 1 kopie gecreëerd. Inclusief partities, boot-sector informatie en uiteraard alle data. In een snelheid van 72MB per seconde.

Als hdd dockingstation
In Dock Mode kan je de storage of backup capaciteit van uw PC of notebook gigantisch vergroten. Koppel het dock aan uw apparaat via de meegeleverde USB 3.0 kabel. USB3.0 ondersteunt een snelheid van 5 Gbps.
 
Interface
1 x USB3.0 5Gbps
Plaats voor 2x sata hdd - zowel 2.5" als 3.5"
Leds voor power (groen), duplication progress (blauw) en drive power / activity (blauw)
Voedingsadapter 12 V / 3 A
Afmetingen: 128 x 103 x 62 mm
kleur zwart

Let op! Om de duplicatorfunctie te gebruiken moet de "doel"-harddisk (in slot1) gelijk of groter zijn dan de "bron"-harddisk (in slot 2). Indien de bron een EISA (Extended Industry Standard Architecure) partitie heeft, moet deze partitie eerst worden verwijderd alvorens de duplicatie kan worden gestart.
Wanneer u deze duplicator wilt aansluiten op een SATA poort, haalt u de genoemde snelheden alleen met een sata3 controller, of via een PC met sata3 aansluitingen. Heeft u beide niet, dan is de duplicator downwards compatible. U levert dan wel in op snelheid.